У Полтаві сталася пожежа на складі Партії регіонів

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко9 лютого 2014 о 10:362038 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві сталася пожежа на складі Партії регіонів
Вночі 8 лютого у Полтаві загорівся склад із партійною символікою Партії регіонів.

У Полтаві сталася пожежа на складі Партії регіонів

Про це повідомило видання "Українські новини" із посиланням на прес-службу ДСНС у Полтавській області. Новину одразу підхопили українські інтернет-видання.

Повідомляється, що пожежники отримали сигнал про займання 0 04.10 ранку і одразу виїхали на місце події. Тим часом вогонь встиг знищити 2 вікна, партійну символіку, прапори партії і України, а також понад 600 древків для прапорів. Близько 1 тисячі древків, 200 светрів і 100 футболок із символікою Партії регіонів були пошкоджені.

До теми: Офіс Партії регіонів у Полтаві облили орною фарбою

Єдина пожежа у цей час, яка сталася в Октябрському районі міста на офіційному сайті ДСНС Полтаської області описана наступним чином:

– Виникла пожежа в складському приміщенні, власник якого встановлюється. Вогнем закопчено стіни та стеля приміщення по всій площі. Врятовано приміщення. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області. В гасінні приймали участь: 2 відділення ДПРЧ-1 та 1 відділення ДПРЧ-2. Працювала ланка ГДЗС.

Офіційного коментаря міліції та рятувальників із цього приводу займання складу ПР досі немає. Керівник прес-служби Полтавської обласної організації Партії регіонів Тетяна Устименко факт пожежі підтвердила:

– Дійсно сталося займання. Точну кількість предметів, які постраджали у пожежі назвати не можу, але зазначу, що на сладі зберігалася символіка, використана раніше на мітингах.

У ЗМІ повідомляють, що рятувальники ДСНС, виходячи з характеру пошкоджень, попередньою версією займання назвали підпал.

Більше подробиць читайте на сайті "Коло" згодом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter