«Oneyroid» зіграв у новому полтавському клубі та презентував альбом «Розрита могила»

Новини
11 лютого 2014 о 13:051300 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245  «Oneyroid» зіграв у новому полтавському клубі та презентував альбом «Розрита могила»
Нещодавно в Полтаві відкрився новий клуб «Muza-bar», одними з перших гостей якого став гурт «Oneyroid».

«Oneyroid» зіграв у новому полтавському клубі та презентував альбом «Розрита могила»«Oneyroid» зіграв у новому полтавському клубі та презентував альбом «Розрита могила» Незважаючи на погоду, люди прийшли на концерт. Уже за пів години до початку концерту всі місця зайняли. Та за годину глядачі їх звільнили, бо попрямували на танцпол. Гурт, який, до речі, в цьому році святкує своє 21-річчя, розпочав виступ з презентації нових пісень, які увійшли до нового альбому. Він отримав назву «Розрита могила». Під час концерту в солістів виникли деякі проблеми з освітленням. Спочатку звукачі використовували більш дискотечні схеми освітлення. Але Бурлік (Боркунов, соліст гурту) попросив увімкнути інше світло. І люди почали підтягуватися до сцени… На концерті мало хто міг сидіти на місці і просто слухати. Через запальні мелодії публіка зазвичай сідали на свої місця лише для того, щоб трішки відпочити.

Після деяких нових пісень гурт почав грати давно всім знайомі мелодії зі старих альбомів. Гості закладу із задоволенням підспівували артистам. Творчість музколективу «Oneyroid» сподобалася і дітям. Вони теж танцювали і розважалися на танцполі.

І не дивно – в залі просто бурлила енергія, яку співаки передавали своїм слухачам через пісні. І коли увімкнули стробоскоп – за столиками лишилося лише декілька людей. Всі інші пішли в танок. Хоча через деякий час стробоскоп довелося вимкнути. Вишня (солістка) попросила більше його не використовувати. Але публіка залишились танцювати. На завершення артисти презентували ще кілька пісень з нового альбому. Також Бурлік почав вітати всіх своїх слухачів словами «Слава Україні!», на що зал дружньо відповідав йому «Героям Слава!» Костянтин Корягін Фоторепортаж з виступу очікуйте на сайті "Коло" упродовж дня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter