Разом з світлофором у Полтаві на площі Зигіна зник дорожній знак: подробиці

Новини
12 лютого 2014 о 13:351450 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Разом з світлофором у Полтаві на площі Зигіна зник дорожній знак: подробиці
Відомі подробиці зникнення одного зі світлофорів для пішоходів на площі Зигіна.




Разом зі світлофором у Полтаві на площі Зигіна зник дорожній знакРазом зі світлофором у Полтаві на площі Зигіна зник дорожній знак

Виявляється, разом із світлофором  не стало і дорожнього знаку, який знаходився поруч.  Дорожники заявили про випадок до міліції.

– Учора ми дійсно самі переконались, що  частина світлофора розбита, і решток від нього немає, – розповів Микола Шерстюк, в. о. начальника Полтавського КП «ШЕД». – Викликали на місце події Київський райвідділ міліції  Полтави. Правоохоронці  все зафіксували. Вони попередньо встановили, що це якийсь автомобіль в’їхав у стовп зі світлофором, рештки, які осипались, – невідомі забрали. Окрім того, захватили з собою і дорожній знак. Тепер світлофор працює в аварійному режимі.

Подібні випадки в обласному центрі, за словами керівництва «ШЕД», трапляються часто. Зокрема на вулиці Залізній біля 4-ї поліклініки  восени поцупили багато дорожніх знаків.

Коли ж на площі Зигіна встановлять  новий світлофор – залишається питанням.  Як пояснив  Микола Федорович, поки що на його придбання немає коштів, адже Держказначейство  не пропускає  проплат, окрім зарплати. Як варіант виходу із ситуації назвав  перенесення і встановлення  світлофру з іншого місця. Проте такі дії, можуть обурити тамтешнє населення.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter