У Кременчуці кілька разів стріляли у суддю, який судив Євромайданівців (оновлено)

ТОП ТЕМА
Ольга Матвієнко12 лютого 2014 о 09:081518 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці кілька разів стріляли у суддю, який судив Євромайданівців (оновлено)
Близько 19.00 суддя Автозаводського районного суду міста Кременчука отримав кілька вогнепальних поранень і згодом помер.
У Кременчуці кілька разів стріляли у суддю, який судив Євромайданівців (оновлено) Сталося це, коли суддя Олександр Лободенко вигулював собаку: до нього підійшов невідомий і кілька разів вистрелив.

Із пораненнями спини та стегна в тяжкому стані представник правосуддя потрапив до реанімації, де його прооперували.  Сьогодні, 12 лютого, вранці чоловік помер.

На місце події одразу виїхали правоохоронці, а також, за деякими даними, прокурор Полтавської області Андрій Миронов. За фактом відкрили кримінальне провадження – замах на вбивство судді.

Відомо, що поранений суддя 28 січня розглядав справу активістів Євромайдану в Кременчуці – Володимира Пилипенка та Сергія Полюховича. Попри клопотання захисту відпустити активістів на поруки, суд постановив домашній арешт із використанням електронного браслету.

Правоохоронці встановлюють, чи є зв’язок між замахом та професійною діяльністю потерпілого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter