Мер Полтави засудив дії Президента та заявив, що вийшов з Партії регіонів

Новини
Валентина Зайченко20 лютого 2014 о 19:592482 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави засудив дії Президента та заявив, що вийшов з Партії регіонів
Прямо зараз під стінами міської ради Полтави виступає мер Олександр Мамай.
Мер Полтави засудив дії Президента та заявив, що вийшов з Партії регіонів

Сотні людей зібралися під будівлею і чекали на очільника міста. Йому особисто зателефонував депутат обласної ради Петро Ворона і запросив на Майдан. Мер приїхав, вийшов до людей.

Під крики натовпу "Ганьба", він сказав, що засуджує дії Президенту України. А на вимоги покинути Партію регіонів відповів, що залишив партію півтора роки тому. Але може вийти ще раз, якщо так вимагають (мабуть так пожартував - прим. авт.)

Мер проголосив, що скликає сесію 25 лютого, але під тиском мітингувальників погодився провести сесію завтра, 22 лютого. З місця подій передає журналіст Надія Кучер.

Новини на 19.50 20 лютого - мер міста разом йде на Майдан. Натовп закликав його піти - і він пішов. До натовпу він  в одному светрі, без верхнього одягу. Так і йде на Майдан. Машину залишив біля міськради.

Годиною раніше Євромайдан увійшов до міської ради Полтави

На Майдані під облдержадміністрацією мер підтвердив, що він з народом, що засуджує дії Президента. Також повторив, що скільки разів треба, стільки й вийде з Партії регіонів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter