На Полтавщині решетилівського Леніна знесли: залишились тільки черевики

Фото
Ніна Король23 лютого 2014 о 08:002637 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині решетилівського Леніна знесли: залишились тільки черевики
22 лютого близько 18 години в селищі Решетилівка знесли пам’ятник Леніну: ленінопад як в Україні, так і в області триває.
На Полтавщині решетилівського Леніна знесли: залишились тільки черевикиХотіли демонтувати тихо, щоб уцілів, можливо, але Ленін розпався на шматки, коли задіяли техніку. На постаменті залишилось лише взуття, розповідають місцеві.

Знесення монумента відбулось законно, повідомляє наш журналіст Ольга Правденко. Депутати селища голосували за демонтаж пам’ятника. Також у соцмережах була інформація про збір  в центрі на 17 годину. О 18-ій Ленін уже впав під натиском техніки та аплодисменти присутніх. Ніхтоз місцевих не виявляв протесту цим діям. Дехто з місцевих каже, що валяли Леніна не свої, тобто не з Решетилівки, але наразі ці подробиці не відомі. Всі, хто прийшли провести пережиток тоталітаризму в останню путь, збирались через різні повідомлення в інтернеті різних сил та груп. Загалом решетилівців було близько тисячі.

Детальніше про це читайте на сайті пізніше. Фото надані активістами з Решетилівки.











Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter