Суд у справі Мішіної: чоловік убитої три роки зустрічався з коханкою

Новини
Ольга Матвієнко26 лютого 2014 о 15:362054 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Суд у справі Мішіної: чоловік убитої три роки зустрічався з коханкою
24 лютого у справі вбитої Людмили Мішіної при закритих дверях судового залу давала свідчення коханка підозрюваного Сергія Мішіна.
Суд у справі Мішіної: чоловік убитої три роки зустрічався з коханкоюПодробиці минулого судового засідання розповіла мати Людмили Мішіної.

Про те, що у чоловіка Мішіної є інша жінка говорили ще після повідомлення про смерть Людмили. Сама вона, за словами мами Ольги Артеменко, здогадувалася про коханку.

– Вона прийшла до суду. Була дуже зухвала. Розповіла, що вони з Сергієм знайомі вже 7 років, а останні три зустрічаються. Друзі їхні спільні кажуть, що вони бачились 4-5 разів на тиждень. Тобто практично жили як громадянська сім'я. Ця коханка казала, щоспочатку вони зустрічалися, відпочивали, на море разом їздили. А потім Сергій зняв квартиру, давав гроші, – розповідає Ольга Артеменко, мама вбитої Людмили Мішіної. – Ця жінка не визнає своєї причетності до того, що сталося. Говорила, що Сергій сам все зробив. Завжди говорив про Люду добре, дитину любив, піклувався про неї. Каже, що розводитися не збирався.

Про іншу жінку Сергій розповідав і на роботі.

– Колегам говорив, що не знає, що й робити, бо коханка його начебто переслідує, важко йому з двома жінками розібратися, – твердить Ольга Артеменко. – А тим не менше розповідав це, коли путівку на море оформляв, куди з тією пасією і поїхав.

Мама Людмили розповідає, що коханка Сергія Мішіна висока, струнка, з низьким голосом. Місце роботи не називала, але подруги Люди говорили, що вона працює вчителем молодших класів у полтавській школі.

Жінка обурена тим, що Сергій про іншу жінку розповідав на роботі, адже у такий спосіб привселюдно зраджував ії доньку.

Сьогодні, 26 лютого, підозрюваному Сергію Мішіну повинні винести вирок.  Подробиці читайте на сайті "Коло" незабаром.

До теми - У день смерті Людмила Мішіна раділа примиренню з чоловіком: із судового засідання

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter