Обрали нового голову Чорнухинської районної ради на Полтавщині

Новини
Ольга Матвієнко28 лютого 2014 о 16:551387 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Обрали нового голову Чорнухинської районної ради на Полтавщині
28 лютого відбулося пленарне засідання 29 сесії Чорнухинської районної ради 6 скликання.
Обрали нового голову Чорнухинської районної ради на Полтавщині

Голова районної ради Олександр Кривенко звернувся до депутатів із заявою про дострокове припинення повноважень, – повідомили на офіційному сайті райради. –  Одразу після цього  заступник голови районної ради Микола Кривчун розпочав процедуру обрання нового голови, обрали лічильну комісію.

Депутат Анатолій Харсіка запропонував включити до бюлетеню для таємного голосування кандидатуру Надії Кривчун. За її кандидатуру проголосували 15 депутатів.

Після обрання ногового голови Чорнухинської райради, заступник голови районної ради Микола Кривчун звернувся до депутатів із заявою про дострокове припинення повноважень.

Надія Кривчун подякувала за підтримку депутатам і активістам громадського руху Чорнухинського району. Через те, що кандидатура на посаду заступника ще не узгоджена, Кривчун запропонувала розглянути це питання на наступній сесії.

До теми: Сесії Київської та Октябрської райрад Полтави не відбулися через неявку депутатів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter