Полтавський Євромайдан висловив недовіру місцевим державним ЗМІ та керівникам відділів ОДА

Новини
28 лютого 2014 о 10:241270 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський  Євромайдан висловив недовіру місцевим державним ЗМІ та керівникам відділів ОДА
Полтавський  Євромайдан  висловив недовіру головному редакторові  Григорію Гриню та генеральному директорові  ОДТРК  «Лтава» Миколі Ляпаненку
, а ще –  керівникам низки департаментів та відділів облдержадміністрації.

Таку ухвалу прийняли учасники віча Полтавського євромайдану, яке відбулося в залі засідань облдержадміністрації. Про це повідомив член Президії ради Полтавської обласної громадської організації «Майдан» Олег Пустовгар. За його словами, повсталий полтавський люд за цю ухвалу голосував одностайно. Євромайданівці переконані: газета «Зоря Полтавщини» та обласна державна телерадіокомпанія «Лтава» , які фінансуються за кошт платників податків, стали під час подій європейської революції винятково на бік Януковича, спотворювали боротьбу українського народу.

Олег Пустовгар  сповістив, що на вічі полтавці закликали публічно, перед народом покаятися за причетність до режиму кривавого диктатора та написати заяви на звільнення очільників облдержархіву та відділу сім’ї й молоді ОДА, директорів департаментів ОДА: з питань інформаційної та внутрішньої політики, освіти і науки, культури, фізичної культури і спорту.

На віче також виступив депутат міської ради, член Президії ради облорганізації «Майдан» Олександр Артеменко. Він різко негативно відгукнувся на останні розпорядження міського голови Мамая щодо вето на відставку секретаря  міськради Оксани Деркач та рішення про встановлення пам’ятника гетьману Івану Мазепі.

–Мамай пішов проти громади, відмовляючись іти у відставку і блокуючи рішення міськради. Громада цього йому не пробачить, – переконаний Артеменко.

Також на вічі виступили зі словом заступник голови обласної Ради Володимир Микійчук, депутати обласної ради Іван Коваль і Юрій Кривошеєв, депутат Октябрської районної ради Олег Пругло.

Прес-служба ГО «Майдан»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter