Робимо подарунки до 8 Березня власноруч: поради для полтавців

8 Березня
1 березня 2014 о 16:004067 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Робимо подарунки до 8 Березня власноруч: поради для полтавців
Редакція «Кола» пропонує читачам кілька порад та ідей  незвичних подарунків до Міжнародного жіночого дня – 8 Березня.
Оригінальне сімейне фото усі покоління разом Оригінальне сімейне фото – усі покоління разомОригінальне сімейне фото – усі покоління разом Зробіть фото поколінь своєї родини. Для цього вам потрібно лише бажання і три-чотири однакові рамки. Рамки краще взяти великі. Оптимальний розмір – 40 на 60 см. Сфотографуйте найменшого члена сім’ї, наприклад, дівчинку. Роздрукуйте фото, помістіть у рамку. Тепер на тому ж тлі сфотографуйте її маму, яка тримає в руках рамку зі світлиною доньки. Фон можна і поміняти, але якщо він буде різним, то фотографія вже не буде такою стильною. У крайньому разі, постарайтеся хоча б відтворити колір тла. Далі послідовність дій не змінюється. Друкуємо, вставляємо в рамку. Фотографуємо бабусю. На тому ж фоні, із рамкою зі світлинами доньки і внучки в руках. Вийде чудова стильна сімейна фотографія, яка прикрасить інтер’єр вашої оселі та буде гарним подарунком. У жінки такий презент точно викличе бурю емоцій і буде висіти на найпомітнішому місці. Підказка: можна зробити окремо фотографії чоловічої лінії родини і жіночої. А можна й усіх родичів разом.

Овочевий букет – смачний обід та цікавий подарунок

Овочевий букет – смачний обід та цікавий подарунокОвочевий букет – смачний обід та цікавий подарунок Свіжі овочі не лише хороша їжа, а ще й красиві елементи для декорування. Радість для вегетаріанців і любителів зелених, багатих вітамінами страв! Унікальності кожному букету додасть рецепт. Можна не тільки милуватися овочевими композиціями, а й приготувати, поєднуючи їх саме так, як представлено в букетах.

Підказка: готуючи букет, деякі овочі та фрукти нанизуйте на дріт так, щоб вони добре трималися.

Торт із сюрпризами

У цьому картонному торті кожен шматочок – це подарунок або сюрприз для покращення настрою. Для цього нам знадобиться: – шаблон шматка торта; – кілька аркушів щільного кольорового паперу; – двосторонній скотч або клей; – ножиці, лінійка, велика голка; – різні стрічки і намистинки для оздоблення торта;

– роздруковані побажання і написи.

Спочатку обводимо шаблон на кольоровому папері чи картоні. Краще робити це великою голкою, вона не залишає слідів, як олівець. Потім по лінійці голкою прокреслюємо лінії згину і вирізаємо. Залежно від шаблону, змінюється і кількість шматочків. Їх може бути 8, 12, на ваш розсуд. Склеюємо готові коробочки і прикрашаємо так, як підказує фантазія. Для кожної коробочки виготовляємо наповнення з відповідним побажанням. Тут це мішечок із серцями і кольорові олівці. Тут гральні кубики і крихітний в’язаний светр. Тут цукерка і мішечок із зернами кави. Тут гроші на виконання бажання і дитяча соска. Складаємо вміст у коробочки, закриваємо їх і ставимо на підставку чи в коробку для торта з прозорим верхом. Або просто обв’язуємо всю композицію стрічкою. Підготувала Юлія Деркач за матеріалами інтернет-видань.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter