Вишукана і сексуальна білизна до свят

Корисне
2 березня 2014 о 11:503417 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вишукана і сексуальна білизна до свят
Найкращий подарунок на День Святого Валентина – це кохання. Але проявити його можна по-різному. Один із способів – романтичний вечір із коханою людиною.
Вибір святкової чоловічої білизниУ магазині «Стрекоза Secret допоможуть підібрати вишукану та звабливу білизну на будь-який смак.

Безперечно, кожна жінка бажає бути для коханої людини привабливою. Особливо, якщо планується романтичний вечір, або просто хочеться зробити коханому приємний сюрприз. День Святого Валентина – чудова нагода поповнити гардероб сексуальною білизною.

Саме у магазині «Стрекоза Secret» ви знайдете широкий вибір білизни повсякденної та для особливих вечорів. До Дня закоханих тут вже попіклувалися і розширили асортимент. Ви з легкістю підберете один з комплектів вишуканої мереживної та атласної білизни, пеньюари допоможуть доповнити образ шармом та загадковістю.

Секрети майстерності з вибору білизни підкажуть досвідчені консультанти.

– Білизна, яку плануєте вдягти під час романтичної вечері, має бути еротичною, відкритою, відвертою, із більш вишуканими формами і лініями, ніж повсякденна, – радить Вікторія, продавець-консультант «Стрекоза Secret».



Білизну підберуть до будь-якого типу фігури, щоб вигідно підкреслити груди та стегна. Чоловіки ж за допомогою консультантів магазину без проблем придбають подарунок для коханої.

Крім того, в магазині, який знаходиться у центрі Полтави в комплексі «Злато місто», приміряти білизну комфортно, а якість та ціна вас приємно здивують.

До теми: Секрети підбору ідеальної білизни від консультантів магазину "Стрекоза Sеcret"

Особливий сюрприз до свята – знижки. Кожного відвідувача магазину «Стрекоза Secret» 14 лютого очікують знижки – 3%, 5% та 10%.

м. Полтава,

«Злато місто»,

бутик «Стрекоза Secret»

Тел.: (095) 206-67-71.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®