Начальник УМВС Полтавської області Корсун прокоментував звернення проти нього

Новини
Надія Труш5 березня 2014 о 14:322038 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Начальник УМВС Полтавської області Корсун прокоментував звернення проти нього
Першу прес-конференцію на посаді очільника УМВС Полтавщини новопризначений Іван Корсун розпочав зі звернення полтавців проти нього.


Іван Корсун, начальник УМВС у Полтавській області (dzvin.org)Іван Корсун, начальник УМВС у Полтавській області (dzvin.org)

Іван Корсун запевнив, що, перебуваючи на посаді заступника начальника УМВС у Черкаській області, не підчинявся режиму Сергія Тулуба, голови Черкаської облдержадміністрації. Корсуну закидають перешкоджання журналістам та що він нібито зламав палець депутату. Однак новий головний міліціонер Полтавщини говорить, що не робив цього, передає журналіст "Кола" Юлія Корж, яка зараз перебуває на місці подій.

- Не заважав працювати журналістам, а навпаки, сприяв, - говорить пан Корсун.

Нагадаємо, Івана Корсуна громадськість звинувачує у тому, що він  22 березня 2013 координував дії між «тітушками» та міліцією, перешкоджав доступу та роботі журналістів, народних депутатів України, депутатів Черкаської обласної ради, не допускаючи їх до сесійної зали, в ході чого зламав палець депутату обласної ради Олександру Сінгаєвському.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter