Гість редакції "Коло": письменниця Людмила Таран. Анкета

ПРОЕКТИ
Надія Труш6 березня 2014 о 13:201369 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гість редакції "Коло": письменниця Людмила Таран. Анкета
В гостях редакції "Коло" побувала письменниця Людмила Таран.


День у Полтаві поетеса, літературознавець розпочала з кави у "Коло".

Людмила Таран в редакції "Кола"Людмила Таран в редакції "Кола"

Спершу заповнила анкету гостя редакції. Відповідаючи на запитання в анкеті, пані Таран згадувала поїздку до Чехії (згадує про це з особливою радістю в голосі, помітно, що це для неї приємні спогади). Нашу традиційну анкету гостя пані Людмила заповняла в незвичний спосіб, не по порядку. Спершу вказала свої негативні якості, а потім позитивні.

Анкета гостя редакціїАнкета гостя редакції

Говорили про Майдан, ситуацію у Криму. А також - про мандри, Чехію, фемінізм, жінку за часів радянщини. Про все це та багато чого іншого - читайте незабаром на нашому сайті. Вдень Людмила Таран спілкуватиметься з студентами.

Людмила ТаранЛюдмила Таран

Довідка "Кола"

Людмила Таран - народилася 2 березня 1954 року в смт. Гребінки Київської області. За освітою - філолог. Одружена, має сина. Член Асоціації українських письменників та Національної спілки письменників України. Нагороджена Орденом Св. великомучениці Варвари. Переможниця конкурсу для журналістів Програми ООН «Гендер у розвитку» (1998). Номінована АВІ (Американським Біографічним Інститутом) у номінації «Who's Who of Professional & Business Women» Жінкою Року-1999.

Фото Ольги Матвієнко.

Читайте також

Гість редакції "Коло" Сергій Соловей. Порівнюючи Францію і Україну

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter