Письменниця Людмила Таран зустрілась з студентами полтавського педуніверситету

Народні новини
6 березня 2014 о 16:421525 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Письменниця Людмила Таран зустрілась з студентами полтавського педуніверситету
Для студентів Полтавського національного педагогічного університеу імені В.Г. Короленка цей четвер був не буденним навчальним днем.

Оскільки 6 березня об 11.40 у виші відбулася авторська зустріч з сучасною українською письменницею – Людмилою Таран.

Письменниця Людмила Таран зустрілись з студентами полтавського педуніверситету. Фото Дарії БаришПисьменниця Людмила Таран зустрілись з студентами полтавського педуніверситету. Фото Дарії Бариш

Жінці було що розповісти майбутнім філологам і журналістам, бо сама закінчила філологічний факультет, але вже з першого курсу направила вектор творчості на журналістську діяльність. Тому, закликала студентів протягом навчання намагатися вчити побільше іноземних мов, активно і корисно вести своє дозвілля. Пізнавати невідомі місця, країни не лише із веб-сторінок і книжок, а й наочно подорожувати ними.

Згадувала про не прості процеси написання творів, їхню актуальність і швидкоплинну вичерпаність. Пані Людмила окрім своєї поезії, читала відомі рядки Шевченка, нагадуючи про геніальність і далекозорість на пару століть поета. Сама розповідала про пережиті відчуття, коли була на Євромайдані. І зверталась до аудиторії бути не байдужим, свідомим громадянином нашої країни.

Дарія Бариш