У Полтаві в мікрорайоні «Мотель» вбили людину: репортаж з місця події

Кримінал
13 березня 2014 о 11:017191 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві в мікрорайоні «Мотель» вбили людину: репортаж з місця події
12 березня  ввечері в мікрорайоні «Мотель» поблизу кафетерію «На посошок» сталось вбивство.


У Полтаві в мікрорайоні «Мотель» вбили людину: репортаж з місця подіїУ Полтаві в мікрорайоні «Мотель» вбили людину: репортаж з місця події

У міліції такий факт підтвердили, проте подробиці поки що не розповідають.

– Так, вбивство було. Особу встановили. Злочин розкритий. Деталі завтра, – відповів Юрій Сулаєв, речник УМВС у Полтавській області,  12 березня на питання журналіста «Кола» Тетяни Цирульник .

Доки правоохоронці  не розповідають подробиці вбивства, кореспондент «Кола» вирішила самостійно з’їздити на місце вбивства, адже журналістський інтерес  не давав спокою.

13 березня початок 9.15

Заклад «На посошок» працює в звичному режимі. Знаходиться він неподалік зупинки «Мотель», як їхати з «Центру» до «Алмазного». Жодного міліціонера, червоно-білих стрічок довкола кафетерію чи крейди на асфальті – журналіст не помітила.

Орієнтовне місце вбивствоОрієнтовне місце вбивство

Заходжу в заклад відпочинку, на моє здивування він працює. Навіть ранкові відвідувачі сидять за столиками, в основному дівчата. Представляюсь і запитаю у продавців, чи є хто з керівництва. Пояснюю, що хочу поспілкуватись про вчорашню подію.  На що мені відповідають:

– А що керівництво? Це вам свідків потрібно питати. А ми хіба що бачили, все ж відбулось на вулиці, – говорить  працівниця закладу, яка не представилась.

– Але ж чоловік, якого вбили, відпочивав до цього у вас?, – продовжую я.

– Так, пив пиво, а потім вийшов на вулицю. Ще раз кажу – ми нічого не бачила.  До нас тільки потім забігли і попросили викликати швидку, – відповіла жінка.

Зрозумівши, що  зі мною тут більше спілкуватись не хочуть, виходжу прогулятись районом.  Прямую до житлового будинку, який знаходиться за кафетерієм. Зустрічаю жінку, яка виходить з під’їзду. Проте вона відмовляється зі мною говорити.

Вирішую піти на сусідній ринок "Мотель", де часто всі все знають, як показує практика. Підходжу до однієї з продавчинь, яка тільки почала розкладати товар, схожий на приправи.  Вона радить мені сходити в сам заклад, де це сталось.  Біля неї стоїть чолов’яга, на вигляд за 40. По його зовнішньому вигляду, розумію, сам любить відпочивати в подібних закладах. Він люб’язно погодився розповісти про все, що знає. Запевняє, що свідок.

–Убили молодого чоловіка, якому  років 36. Він «блотний» був.  Вийшов на вулицю з кафе і поліз у бійку. Почав махати ногами перед іншими хлопцями. Один не витримав і шпурнув у нього ножем. Чого він добився своїми «понтами»? Тепер на тому світі опинився. А вчився він у школі №29.

– А як представити вас?, – уточнюю я.

– Олександр. Мене всі знають у цьому районі, особливо на ринку.

Також чоловік зазначив, що на місці події працювало дуже багато міліціонерів, які прочісували район упродовж всієї ночі.

Коментар і обіцяні подробиці від міліції очікуйте на сайті "Коло" незабаром.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter