Фестиваль Vorskla-Rock’n’Ball-2016 відбудеться наприкінці травня

Афіша
Ольга Матвієнко12 травня 2016 о 18:091752 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фестиваль Vorskla-Rock’n’Ball-2016 відбудеться наприкінці травня
Фестиваль традиційно матиме благодійну мету.

Фестиваль Vorskla-Rock’n’Ball-2016 відбудеться наприкінці травня і традиційно матиме благодійну мету

П’ятий міжнародний благодійний фестиваль Vorskla-Rock’n’Ball відбудеться 28 та 29 травня у селі Соснівка Полтавського району. Захід, як і раніше, переслідуватиме благодійну мету.

Цього року всі зібрані на фестивалі кошти будуть передані на допомогу сім'ям військових, які зараз захищають Україну в зоні АТО (на оздоровлення дітей у дитячому таборі «Джерело»).

.

Фестиваль повертається на старе місце — у село Соснівка, що за 12 кілометрів від Полтави, на берег мальовничої річки Коломак. Саме там відбудеться дводенне свято музики та футболу, що стане чудовим стартом всеукраїнського фестивального сезону.

Організатори традиційно порадують любителів року ретельно підібраною різностилевою музичною програмою. Хедлайнером фестивалю стане київський гурт з полтавським корінням O.Torvald. Серед цьогорічних учасників також: найстаріша українська рок-група (створена ще у далекому 1969 році) — «Гуцули» з м. Косів Івано-Франківської області та легенда українського року — гурт «Вій».

На фестиваль завітають і європейські гурти: італійські поп-рокери DramaLove (Турін) та іспанці Brothers Till We Die (Мадрид), які грають хардкор-метал. А з сусідніх країн приїдуть білоруські ска-панки Zatoczka (Могильов) і арт-нойз експериментатори «Контора Кука» (Самара).

Сучасну українську рок-сцену представлятимуть: автори офіційного гімну АТО — гурт «Шабля», запальні фолк-рокери «ДримбаДаДзиґа», проект екс-басиста «ВВ» Олександра Піпи — @traktor, психоделічні інді-рокери Sinoptik, оркестр круто звареного свінгу The Hypnotunez і нестаріючий полтавський гурт «Онейроїд». Традиційно фестиваль надасть можливість виступити на великій сцені й маловідомим гуртам.

Спортивна частина фестивалю передбачає міні-турнір за участю аматорських збірних міста.

Цього року вхід на фестиваль вперше буде вільним. Разом з тим, волонтери ГО «Команда небайдужих» збиратимуть добровільні благодійні внески на допомогу сім'ям військових, які зараз захищають Україну в зоні АТО (цільова допомога на оздоровлення дітей у дитячому таборі «Джерело»).

На території фестивалю діятиме безкоштовний наметовий табір під охороною.

Фестиваль бере свій початок з 2011 року. У 2012-2013 зібрані на фестивалі пожертви передавались дітям Зіньківського та Новосанжарського будинків-інтернатів. 2014-го року фестиваль не відбувся з низки об’єктивних причин. У 2015 році зібрані на фестивалі кошти було передано 62-м сім’ям загиблих військових з Полтавщини, у яких лишились неповнолітні діти.

Слідкуйте за новинами фестивалю:

rock-n-ball.org.ua

vk.com/rocknball

www.facebook.com/RockNballFest

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter