Лев Жиденко надасть грант на навчання у школі урбаністики

Афіша
Ольга Матвієнко29 грудня 2015 о 09:251053 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Лев Жиденко надасть грант на навчання у школі урбаністики
У полтавців є можливість пройти навчання у престижній школі з розвитку міст.

Лев Жиденко надасть грант на навчання у школі урбаністикиПолтавців запрошують до школи урбаністики. Фото – pb.platfor.ma

Віктор Зотов, засновник першої в Україні Школи урбаністики CANactions, відвідав минулого тижня Полтаву із лекцією про сучасні реалії урбанізму в Україні. На лекції був присутній бізнесмен, засновник ВГП «Нова Полтава» Лев Жиденко. Він висловив бажання допомогти талановитим полтавцям, які бажають взяти участь у навчальній програмі Школи CANactions «Майбутнє (пост)індустріальних міст України», яка проходите у Києві з 15 лютого по 21 травня. Із цією метою меценат надає грант на навчання у Школі CANactions трьом молодим та активним полтавцям.

STUDIO #2 Школи CANactions є міждисциплінарною та практико-орієнтованою програмою, її метою є розробка стратегічних цілей та тактичних кроків для розвитку Краматорська – міста на Сході України – беручи до уваги його соціально-політичну, історико-культурну, економічну та просторову специфіку, а також сучасні тенденції у сфері міського розвитку. Протягом другої студії студенти будуть працювати у команді міжнародних експертів з міського розвитку з США, України, Швеції, Нідерландів, Німеччини та Швейцарії.

Більше про процедуру подачі заявки: http://www.canactions.com/uk/news/APPLY-FOR-STUDIO-2/

Про тьюторів програми та можливості після закінчення студії: https://www.facebook.com/events/561771660640421/

Грант покриє 80% вартості участі у навчальній програмі, проїзд учасника у два боки, а також частково витрати на проживання у Києві протягом 4 місяців навчання.

Необхідними умовами отримання гранту є:

– подача заявки на участь у Школі з усіма необхідними документами мешканцем Полтави;

– проходження процесу відбору міжнародним журі з потраплянням до фінального списку кандидатів;

– перевагою буде досвід реалізації урбаністичних проектів;

– спеціальною умовою грантодавця є застосування здобутих у Школі урбаністики знань для розвитку Полтави. А саме: робота протягом трьох років після проходження програми над практичними урбаністичними проектами.

У разі виникнення питань звертайтесь:

info.canactions@gmail.com

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter