Полтавських атовців та вимушених переселенців запрошують на курси з програмування

Афіша
Ольга Матвієнко25 серпня 2016 о 15:421452 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавських атовців та вимушених переселенців запрошують на курси з програмування
Пропонують чотири напрямки навчання.

Із 21 вересня вимушені переселенці з Донбасу та Криму, а також ветерани АТО зможуть безкоштовно пройти будь-який курс веб-розробки Beetroot Academy у Полтаві. Про це повідомляють у прес-службі Полтавської ОДА.

Полтавських натовців та вимушених переселенців запрошують на курси з програмуванняacademy.beetroot.se

Ініціатива проходить за підтримки шведської компанії «Beetroot» та стосується ветеранів АТО і вимушених переселенців із тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму. Впродовж року Beetroot Academy планує надати від 34 до 50 безкоштовних місць у Полтаві, Києві та Одесі.

Серед запропонованих напрямів студенти зможуть обрати курс WordPress+WooCommerce, Web-design, BackEnd або Front-End розробки. Зареєструватися потрібно тут. Навчання першої групи розпочинається вже 21 вересня 2016 року. Детальніше подивитися програму і тривалість курсу можна подивитися на сайті академії.

– Beetroot займає активну позицію, беручи участь у вирішенні найгостріших соціальних проблем в Україні. Із метою долучитись до позитивних перетворень та надихаючись мотивацією до розвитку, Beetroot Academy запроваджує програму безкоштовної освіти у сфері IT, – говорить Андреас Флодстром, керівник та співзасновник компанії.

Інший співзасновник Густав Хенман каже, що вони завжди хотіли зробити ІТ ближче до тих людей, які цього потребують, і надати їм можливість побудувати гідну кар’єру.

– У навчанні ми використовуємо проблемно-орієнтований підхід, – коментує ефективність курсів Country-manager Денис Сергеєв, – впроваджено методику «перевернутого класу» – на заняттях студенти працюють над практичними вправами, консультуючись у досвідчених викладачів-практиків, а теорія вивчається вдома за відеоматеріалами. Успішні випускники отримають сертифікати.

Ознайомитися з курсами можна на презентації, яка відбудеться 30 серпня о 18.00 за адресою Майдан Незалежності, 7. Реєстрація на захід тут.

Beetroot Academy вже не вперше проводить подібні заходи. 2014 року за підтримки Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) було проведено освітній курс з WordPress для вимушених переселенців з Донбасу та Криму. Навчання, проведене у Полтаві та Одесі, мало надзвичайно успішні результати – більш 60% випускників знайшли перспективну роботу у сфері IT.

Зараз партнером Beetroot Academy став Центр зайнятості Вільних людей. Це громадська організація, що покликана сприяти працевлаштуванню та соціальній реабілітації громадян України, які потребують допомоги. У рамках проекту «Воїну – гідна праця» ЦЗВЛ допомагає у навчанні та працевлаштуванні ветеранів АТО, а Програми навчання та розвитку для вимушених переселенців дають можливість адаптуватися в нових умовах.

У Полтаві проект проходить за підтримки Полтавської ОДА.

У разі виникнення запитань: (099) 000-94-45, (098) 677-71-70.

Довідково:

Beetroot Academy – шведська освітня програма, яка готує студентів до реальної кар’єри в IТ. Організація відкрилася у Полтаві у вересні 2014 року.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter