У Полтаву приїде відома дослідниця історії жінки в українському суспільстві

Афіша
Ольга Матвієнко18 лютого 2015 о 18:421660 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаву приїде відома дослідниця історії жінки в українському суспільстві
19-20 лютого у педагогічному університеті відбудеться відкрита лекція із історії жіночної сексуальності.

У Полтаві проведуть круглий стіл з історії жіночої сексуальностіМикола Пимоненко "Свати"

Полтавців запрошують на серію наукових заходів. 19-20 лютого в Полтавському національному педагогічному університеті провідні науковці міста та України говоритимуть і розповідатимуть про гендерні аспекти в історії, історичний образ української жінки і про винайдення «сексуальності».

19 лютого, 14.40, аудиторія 210 (корпус №2) – круглий стіл з жіночої історії. Серед учасників Олена Бондаренко (Майновий стан жіночих домогосподарств сільської громади Полтавського полку у другій половині XVIII столітті), Ірина Петренко (Образ української жінки в науковому доробку історика Наталії Мірзи-Авакянц), Віта Дмитренко (Жінки на примусових роботах в Третьому Рейху: окремі гендерні аспекти).

20 лютого, 14.40, аудиторія 210 (корпус №2) – лекція кандидатки історичних наук, старшої наукової співробітниці Інституту народознавства НАНУ, авторки наукового бестселера «Ритуал і тіло». Лекція має назву «Винайдення «сексуальності»: етнографічне знання та дошлюбні спільні ночівлі молоді (ХІХ – поч.ХХ)».

У Полтаву приїде відома дослідниця історії жінки в українському суспільстві

Вхід на круглий стіл та лекцію вільний.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter