Американець подарував полтавським правоохоронцям бойові ножі (ВІДЕО)

АТО
Ольга Матвієнко8 квітня 2015 о 14:592379 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Американець подарував полтавським правоохоронцям бойові ножі (ВІДЕО)
​Ерік Спек вражений подіями в Україні.

Американець подарував полтавським правоохоронцям авторські ножіЕрік Спек привіз ножі для полтавських правоохоронців у зоні АТО. Фото – mvs.gov.ua

До працівників УМВС в полтавській області приїхав мешканець штату Оклахома Ерік Спек. Як повідомив речник УМВС Юрій Сулаєв, чоловік не має жодного стосунку до України, але дуже переживає за її долю.

Приїхав не з пустими руками: для полтавських правоохоронців, які несуть службу в АТО він привіз кілька ножів та військових рукавиць.

На кожному ножі власноруч вигравірував патріотичні написи «Слава Україні!», «Перемога!»,«Свобода!» та інші.

Американець подарував полтавським правоохоронцям авторські ножіНа кожному ножі - авторське гравірування. Фото – mvs.gov.ua

Що розповідав Ерік під час приїзду до Полтави, почули журналісти «Полтавського громадського телебачення».

– Мене звати Ерік, я з Оклахоми. Рік тому я був в Україні, де зустрів дуже стривожених людей. І з того часу, як в Україну вторглися, я почуваюсь надзвичайно засмученим. Абсолютним злом є те, що Путін захоплює цю країну. Він візьме стільки, скільки зможе. Я людина, яка щиро вірить у свободу людей. Я вірю у підтримку українських військових та українців, вірю у досягнення їхньої мети. Я їх підтримую як можу. І з цією метою я привіз ці ножі для армії. Таким чином я хочу підбадьорити військових та всіх людей, які стоять за ними, – розповів чоловік. – Ми, американці, підтримуємо Україну і ми надзвичайно переймаємося ситуацією, яка склалась. Ми можемо допомогти зброєю. На деяких з цих ножів я власноруч зробив написи «свобода» і «перемога», а також напис «смерть Путіну», бо він є головною і найбільшою проблемою у цій усій ситуації. Перший із цих ножів був виготовлений у Техасі… Набагато більше людей мають бути патріотами, наприклад, як ми, американці, бо ви робите те, що і маєте робити. Ви робите правильні речі. І ось на цьому ножі написано, що він передається Президенту України. Це мій подарунок йому. Сподіваюсь, він йому сподобається і підбадьорить бойовий дух. Я був в Україні протягом 6-ти тижнів у минулому році і за цей час я пізнав людей дуже добре. Я зустрічав і іноземців в Україні. Так само я був і в Росії. Дуже погано, що росіяни не підтримують Україну, так як мають це робити. Я зберіг тісний зв'язок з тими, кого зустрів і з ким познайомився, коли був минулого разу в Україні. Я говорю людям, що я був у більше, ніж 40 різних країнах, але моя поїздка до України була найкращою, бо я мав змогу бути тут довгий період часу і добре вивчити людей.

Незабаром подарунок Еріка Спека передадуть у зону АТО, де несуть службу зведені загони підрозділів УМВС у Полтавській області, батальйони «Полтава» і «Кременчук».

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter