"Коло" візьме участь у благодійному ярмарку на потреби АТО

АТО
Надія Труш14 лютого 2015 о 18:002784 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Коло" візьме участь у благодійному ярмарку на потреби АТО
15 лютого редакція «Кола» візьме участь у благодійному ярмарку, який організовує Полтавський батальйон небайдужих.

благодійний ярмарокУ Полтаві проведуть благодійний ярмарок. фото з сайту volynnews.com

Ярмарок працюватиме з 10 години біля Свято-Успенського собору (поблизу Білої альтанки). Офіційне відкриття свята – о 12 годині.

Усі виручені на благодійному заході кошти підуть на потреби українських бійців у АТО. Учасники акції запропонують полтавцям та гостям обласного центру розваги на будь-який смак. На ярмарку будуть виступи артистів, різні конкурси, майстер-класи та чимало іншого.

Наша редакція також підготувала для вас безліч цікавинок.

Кожен, хто підійде до патріотичного стола редакції «Коло» – матиме можливість потрапити на першу шпальту друкованого видання. Також запрошуємо придбати ексклюзивні сувеніри, сфотографуватися у старовинному народному одязі, отримати оригінальне ворожіння.

Серед подарунків – безкоштовна екскурсія у єдиний в Україні музей ляльки-мотанки "Лялина Світлиця" (осередок сільського зеленого туризму) та можливість побувати на майстер-класі виготовлення ляльки-мотанки з тканини й випікання пряників-ляльок. І це ще не усі сюрпризи, які підготувало «Коло», щоб допомогти українським військовим!

До теми

Терміново потрібні речі для бійців в зону АТО: список

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter