До зони АТО вирушив черговий загін полтавської міліції

АТО
Олег Апостолов25 лютого 2015 о 12:191285 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 До зони АТО вирушив черговий загін полтавської міліції
Провести бійців прийшли також місцеві чиновники.

До зони АТО вирушив черговий загін полтавської обласної міліціїПолтавські правоохоронці відбули до зони АТО. Фото О. Апостолова

Сьогодні, 25 лютого, відбулася чергова ротація зведеного загону полтавської обласної міліції, який вирушає для виконання завдань до зони АТО.

Перед бійцями з напутнім словом виступив керівний склад УМВС, а також голова полтавської обласної ради Петро Ворона й депутат міської ради Олександр Артеменко. Вони подякували правоохоронцям за мужність і самовідданість у справі захисту цілісності і незалежності України.

– Якби не ви, то ворог уже міг би бути під Полтавою. Сподіваюся, що війна скоро закінчиться і ці нелюди, які топчуть нашу землю, якнайшвидше опиняться за її межами, – сказав Петро Ворона.

Також чиновник рішенням полтавської обласної ради нагородив грамотою одного з полтавських бійців, який брав участь у боях під Дебальцевим.

Захід завершився церемонією освячення загону, який провів священик УПЦ КП Володимир.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter