Лохвиччани передадуть військовим відремонтований БРДМ

АТО
Олег Апостолов2 березня 2015 о 14:461362 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Лохвиччани передадуть військовим відремонтований БРДМ
Ремонт бойової машини тривав три місяці.

Лохвиччани передадуть військовим відремонтований БРДММешканці Лохвиці відремонтували БРДМ. Фото з фейсбук-сторінки О. Задорожної

3 березня 2015 року об 11.00 у місті Лохвиці Полтавської області запланована урочиста передача БРДМу (броньованої розвідувально-дозорної машини) одній з бригад Збройних сил України. Про це на своїй Фейсбук-сторінці повідомила активістка волонтерської організації Полтавський батальйон небайдужих Олена Задорожна.

Крім того, на заході буде відзначено активісток «Жіночого батальйону Лохвиччини», які виготовили понад 2000 пакетів сухих борщів і стільки ж – узвару для потреб військових. Жінкам будуть вручені спеціально розроблені шеврони.

«Ремонтні роботи БРДМу розпочалися наприкінці листопада минулого року і тривали три місяці. Фінансово підтримали проект представники місцевого відділення «Ощадбанку», а також низка місцевих підприємців та фермерів. Багато сил і часу в спільну справу вклав спортсмен з інвалідністю, Сергій Мельник з Червонозаводського. Його золоті руки а також допомога команди однодумців оживили бойову машину і посилили її. Лохвиччани також дякують однодумцям із Чорнух, які теж долучилися до цієї важливою справи», – йдеться у повідомленні.

Активістка також зазначила, що усього з липня по березень лохвицькі волонтери зібрали понад 1 млн 200 тисяч гривень на потреби армії, за які купували бронежилети, форму, взуття, тепловізори, термоковдри, кровоспинні препарати, ліки. У тому числі військовим передали 200 тонн продуктів.

Читайте також: Здай макулатуру –допоможи солдату: нова акція від волонтерів у Полтаві

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter