На Семенівщині поховали героя, загиблого під Дебальцевим

АТО
Ольга Матвієнко1 липня 2015 о 16:091798 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Семенівщині поховали героя, загиблого під Дебальцевим
Володимира Шульгу ідентифікували за ДНК.

На Семенівщині поховали героя, загиблого під ДебальцевимПолтавщина попрощалася із загиблим героєм. Фото із соціальної мережі

30 червня поховали героя, який загинув у зоні проведення антитерористичної операції. Тіло 23-річного Володимира Шульги вдалося ідентифікувати лише за ДНК. Боєць 30-ї бригади загинув у бою під Дебальцевим 12 лютого. Танк, в якому був Володимир, підірвався на фугасі, і солдатові не вдалося вибратися із палаючої машини.

– Рідня та волонтери до останнього вірили в чудо, сподівалися, що Володя живий і врятований, шукаючи вісточки та хапаючись за усі можливості. Знали, що він уже пройшов Іловайськ, бачив жерло смерті, тому має обов'язково жити. Чекали 4,5 місяці. Результати ДНК стали страшним вироком для всього полтавського краю – похорон зовсім молодої людини, – написала на своїй сторінці у Фейсбуці Олександра Сиротенко, волонтер «Команди небайдужих».

Із дитинства доля Володимира склалася трагічно – у 13 років залишився без мами, тато після отриманої травми залишився інвалідом, разом із братом та сестричкою його виховувала бабуся. Але всі випробування не зламали хлопця. Він запам’ятався, як скромна, добра та справедлива людина.

На Семенівщині поховали героя, загиблого під ДебальцевимВолодимир Шульга. Фото – semenivka.com.ua

Після закінчення школи навчався у Кременчуцькому училищі №7. У 2009 році Володимира призвали на службу до ЗСУ, по якій він уклав контракт і служив механіком-водієм 30 ОМБ. По завершенню контракту повернувся додому, але невдовзі знову приступив до служби. Із перших днів окупації Криму стояв на кордоні у Херсонській області. Із серпня 2014 року – боєць АТО. Брав участь у боях під Савур-Могилою, Іловайськом, Дебальцевим.

Володимира Шульгу зустрічали сотні односельчан, стоячи на колінах. Його поховали на кладовищі села Тарасівка Семенівського району поруч із мамою.

Родині, яка залишилася без годувальника, потрібна допомога небайдужих людей. Картка «ПриватБанк» для фінансової підтримки 5168 7572 8994 5679 (Шульга Є. О).

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter