Неподалік ДАП поранили бійця з Полтавщини

АТО
Ольга Матвієнко9 грудня 2015 о 19:171984 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Неподалік ДАП поранили бійця з Полтавщини
Боєць «Карпатської Січі» Микола Чугуєв знаходиться у критичному стані.

Неподалік ДАП поранили бійця з ПолтавщиниБоєць «Карпатської Січі» Микола Чугуєв був поранений під ДАП.Фото із соціальної мережі

9 грудня близько 7-ї ранку неподалік Донецького аеропорту поранили двох бійців батальйону «Карпатська Січ», який входить у склад 93 бригади. Один із поранених – командир відділення Микола Чугуєв із Миргорода. Про це повідомили на сторінці «Легіону Свободи» у Фейсбуці.

– Учора під Донецьким аеропортом, десь о 20.00 почалися «провокативні обстріли» передових позицій, які займає наша «Карпатська Січ». Вони продовжувалися всю ніч. Шмалили з чого попало. О сьомій годині ранку було поранено свободівця, вінничанина Констянтина Васюка (позивний «Пломбір») – контузія, а також свободівця з Миргорода, командира відділення Миколу Чугуєва (позивний «Єнот»). Микола зараз знаходиться у важкому стані, в комі,– йдеться у повідомленні.

Волонтер Полтавського батальйону небайдужих Олександра Сиротенко згодом повідомила, що Миколу доставили до лікарні і він прийшов до тями.

– З’ясували, що у нього дуже сильна контузія, він втратив свідомість і не міг прийти до тями. Зараз він знаходиться у дніпропетровському госпіталі. Ми намагаємося встановити зв’язок із волонтерами, які там знаходяться, аби дізнатися більше про стан бійця і яка допомога зараз потрібна, – розповіла Олександра.

Читайте також: Куди звернутися учасникові АТО: контактні номери медичних закладів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter