Полтавці здали макулатури на 26 662 гривні та 20 доларів для допомоги воїнам АТО

АТО
Наталія Сіробаб19 травня 2015 о 11:05870 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці здали макулатури на 26 662 гривні та 20 доларів для допомоги воїнам АТО
Мета ініціативи була амбітна – зібрати 100 тонн паперової продукції.

Полтавці здали макулатури на 26 662 гривні та 20 доларів для допомоги воїнам АТОПолтавці назбирали макулатури, аби допомогти бійцям АТО. Фото – www.rada-poltava.gov.ua

Ще в березні цього року стартував масштабний та унікальний, екологічний і благодійний проект, який мав на меті збір коштів для військових в зоні АТО, йдеться на сайті Полтавської міської ради.

Низка полтавських молодіжних громадських організацій, Полтавська обласна молодіжна громадська організація «СМС-клуб», залучившись підтримкою Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, ініціювали доброчинну програму «Збери макулатуру – врятуй життя солдатові!»

Протягом березня-травня полтавці здавали непотрібну паперову продукцію. Підприємства, організації, загальноосвітні, вищі навчальні заклади, громадяни нашого міста, всі об’єдналися з єдиною метою – назбирати 100 тонн макулатури.

18 травня організатори підбили підсумки проекту. Завдяки цій програмі, вдалося зібрати 26 662 гривень та 20 доларів. Кошти передано Полтавському батальйону небайдужих.

Ініціатори та організатори вдячні всім, хто долучився до проекту.

До теми: Полтавці назбирали копійками майже 4 тисячі гривень на АТО

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter