Поранений під Дебальцевим полтавець відмовляється від допомоги

АТО
Ольга Матвієнко4 лютого 2015 о 18:382100 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Поранений під Дебальцевим полтавець відмовляється від допомоги
50-річний Василь Мануляк потрапив на Схід майже на початку неоголошеної війни.

Поранений під Дебальцевим полтавець відмовляється від допомогиВасиль Мануляк отримав поранення під Дебальцевим. Фото зі сторінки обласної організації ВО "Свобода" у соцмережі

3 лютого у бою під Дебальцевим Василь Мануляк, боєць батальйону «Київська Русь», отримав поранення. Осколок потрапив чоловікові в обличчя.

Як повідомляють у полтавському обласному осередку «Свободи», нині Василь Васильович знаходиться у Харкові в госпіталі, а за кілька днів його переправлять до Полтави.

Через складність поранення лікарі поки не беруться оперувати, ще проводитимуть обстеження. Не дивлячись на стан, боєць відмовляється від допомоги і передає, що є хлопці на передовій і поранені у лікарнях, яким ця допомога потрібніша.

Чоловік, який брав участь у боях на Сході практично із початку неоголошеної війни, до березня повинен був бути у відпустці. Проте через загострення ситуації, зокрема, під Дебальцевим, його викликали на службу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter