Пораненому в АТО полтавцю подарували квартиру (оновлено+відео)

АТО
Ольга Матвієнко17 лютого 2015 о 16:252275 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пораненому в АТО полтавцю подарували квартиру (оновлено+відео)
Олександр Піддубний отримав ключі від квартири із рук міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Пораненому в АТО полтавцю подарували квартируОлександр Піддубний був поранений під Дебальцевим. Фото – mvs.gov.ua

17 лютого міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вручив державні нагороди і цінні подарунки правоохоронцям, які служити в АТО. Про це повідомили у прес-службі УМВС області.

Серед 50 бійців спецпідрозділів МВС Олександр Піддубний. На своїй сторінці у Фейсбуці речник обласної міліції Юрій Сулаєв повідомив, що родина Олександра Піддубного отримала квартиру.

– Дуже приємно, коли керівництво держави дбає про своїх героїв. Серед них і наш герой з Полтавщини Олександр Піддубний, який був тяжко поранений під Дебальцевим і втратив частину руки. Родині героя виділили житло, ключі від якого Олександру вручив особисто Міністр внутрішніх справ України, – написав він.

Згодом Арсен Аваков окремо написав про нагородження полтавського героя на своїй сторінці у Фейсбуці.

– Сьогодні представлю вам одного героя з Глобинського району Полтавської області: Олександр Піддубний – сержант міліції зведеного загону АТО в Полтавській області. Поранений під час бою біля села Кам’янка Донецької області. Відновився від важкого поранення, яке Олександр отримав від мінометних розривів – відкритий осколковий перелом лівого передпліччя, неповне травматичне відділення передпліччя. Відновився! 24 роки, не одружений, і міцний духом. Трохи реабілітації та буду просити його повернутися працювати в міліцію. Є у мене робота для таких справжніх хлопців з міцних духом, готові служити Україні! З такими хлопцями будемо міняти країну на краще!

Нагадаємо, що 23-річний Олександр Піддубний із Глобинського району був поранений 14 січня у бою під Дебальцевим.

24-річний Олексій Замірко із Пирятина, поранений в АТО, потребує термінової допомоги

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter