Правоохоронці з Полтавщини на блокпостах вилучили сім гранат і 4,5 тисяч набоїв

АТО
Ольга Матвієнко24 травня 2015 о 12:33855 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Правоохоронці з Полтавщини на блокпостах вилучили сім гранат і 4,5 тисяч набоїв
Спецзагін оперативників із Полтавської області протягом місяця ніс службу в Харківській області.

Правоохоронці з Полтавщини на блокпостах вилучили сім гранат і 4,5 тисяч набоївПравоохоронці з Полтавської області зарекомендували себе на харківських блокпостах. Фото – kharkiv.nashemisto.com.ua

Спеціальний загін оперативників із Полтавщини протягом місяця несли службу на одному з блокпостів Харківської області. Про це повідомили у прес-службі УМВС у Полтавській області.

Протягом місяця вісім працівників оперативних підрозділів Полтавської міліції забезпечували ефективну роботу фільтраційних пунктів на автошляхах державного значення. Такі блокпости створені для запобігання вивезенню зброї і вибухових речовин із зони АТО, а також виявлення і затримання осіб, пов’язаних із діяльністю незаконних збройних формувань.

Під час служби правоохоронці виявили значну кількість зброї та вибухонебезпечних предметів. Серед вилученого: 28 одиниць вогнепальної зброї (із них 27 автоматів та 1 пістолет), 7 ручних осколкових гранат, 6 гранатометних пострілів, понад 4,5 тис. набоїв до стрілецької зброї, 10 штик-ножів.

За час служби на блокпосту Полтавські правоохоронці зарекомендували себе як досвідчені, кваліфіковані та професійні працівники. Члени громадських організацій, волонтери та місцеве населення якнайкраще відгукувалися про полтавців.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter