«Тільки досвідчений воїн міг командувати батареєю зенітників»: у Полтаві попрощалися із загиблим атовцем (ФОТО)

АТО
Ольга Матвієнко30 квітня 2016 о 13:512454 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Тільки досвідчений воїн міг командувати батареєю зенітників»: у Полтаві попрощалися із загиблим атовцем (ФОТО)
​51-річний Олег Городько повертався додому по демобілізації, але загинув у ДТП.

Трагічна звістка про загибель 51-річного капітана Збройних сил України Олега Городька сколихнула Полтаву 29 квітня.

 Тільки досвідчений воїн міг командувати батареєю зенітників у Полтаві попрощалися із загиблим атовцем (ФОТО)У Полтаві попрощалися із загиблим Олегом Городьком. Фото Ольги Матвієнко

30 квітня у Свято-Успенському соборі відбулося прощання із воїном, який віддав останні роки життя захисту Батьківщини. Чоловік передчасно загинув у ДТП, яка сталася коли він повертався по демобілізації зі служби.

– Його оминула ворожа куля й осколки, але трагедія не оминула. Олег був офіцером запасу, але він пішов боронити нашу державу. Він віддав тіло і душу боротьбі за нашу незалежність. Він був командиром батареї зенітно-ракетного дивізіону 56 окремої мотопіхотної бригади. Як сказали його побратими, він був найкращим командиром. Керувати батареєю зенітно-ракетного дивізіону може тільки досвідчений воїн, професіонал, захищати наше небо від ворожих літальних апаратів, безпілотників – складна справа, – сказав після служби Архієпископ Полтавський та Кременчуцький Федір.

У соборі зібралися близькі Олега Вікторовича, його побратими. Поховали Героя та Алеї Слави на центральному міському кладовищі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter