У Глобиному шукають землю для бійців АТО

АТО
Надія Труш17 грудня 2015 о 12:42898 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Глобиному шукають землю для бійців АТО
Учасникам АТО у Глобиному збираються надавати земельні ділянки, власники яких невідомі.

У Глобиному шукають землю для бійців АТОУ Глобиному шукають землю для бійців АТО. Фото – lb.ua

На сайті Глобинської міськради зазначено, що на даний час уже встановлено
користувачів та власника 3,5 га землі на 104 гектарах поля поблизу АЗС по вулиці Дніпровській (колишній Енгельса).

При цьому, до міської ради звернулось 33 людей, в користуванні яких знаходяться земельні ділянки та одна особа власник земельної ділянки.

– Робота в цьому напрямку буде продовжуватися і, у випадку не встановлення користувачів та власників землі, або не підтвердження ними своїх правових підстав на користування чи володіння земельними ділянками, вказані земельні ділянки будуть в подальшому надаватись громадянам-військовослужбовцям, які брали або ж беруть участь у виконанні завдань антитерористичної операції у східних та південно-східних областях України. Аналогічне рішення буде прийнято і щодо земель, які знаходяться на полі поблизу села Шепелівка. Тож, всім власникам та користувачам земельних ділянок, що знаходяться у вказаних місцях, необхідно звернутися до міської ради з питання підтвердження своїх прав на володіння чи користування даними земельними ділянками, – звітує міська влада Глобиного.

Наступне засідання земельної комісії місцева влада планує провести 26 грудня. До цього часу є надія, що з’явиться можливість вже хоча б частині учасників АТО виділити земельні ділянки, йдеться на сайті Глобинської міськради.

До теми: Полтавці мають намір будувати пільгове житло для учасників АТО

Читайте також: Майже 1600 учасників АТО з Полтавщини отримають більше 2000 гектарів земель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter