У Миргороді відкрили центр надання допомоги переселенцям

АТО
Надія Труш21 жовтня 2015 о 12:301327 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Миргороді відкрили центр надання допомоги переселенцям
В центрі переселенці можуть отримати психологічну і юридичну консультацію.

У Миргороді відкрили центр надання допомоги переселенцямУ Миргороді відкрили центр надання допомоги переселенцям. Фото myrgorod.pl.ua

Допомогу переселенцям, які оселилися у Миргороді, надаватимуть на базі Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Про це йдеться на сайті Миргородської міськради. Відкрили центр завдяки перемозі в проекті, що фінансує ПРООН (Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй).

За словами директора Центру соцслужб для сім'ї дітей та молоді Володимира Кір’яна, серед 40 заявок на участь у проекті, Миргород було обрано через актуальну тематику. За фінансування ПРООН та уряду Японії робоче місце отримали 5 кейс-менеджерів, психолог та юрист. Команда складається з соціальних працівників, які самі змушені були змінити рідну домівку на Миргород.

Довідково: Підтримка переселенців через створення єдиного центру – це черговий спільний проект, який змогли реалізувати у Миргороді за підтримки ПРООН та міської влади. Неофіційно у курортному містечку проживає понад 5 тисяч переселенців.

До теми: Полтавська благодійна організація надає правову допомогу переселенцям

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter