У Миргороді вшанували загиблого в АТО земляка

АТО
Андрій Іванов23 листопада 2015 о 08:011140 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Миргороді вшанували загиблого в АТО земляка
На фасаді місцевої середньої школи №5 відкрили меморіальну дошку її випускникові Дмитру Коряку.

У Миргороді вшанували заблиого в АТО землякаПам’ятна дошка Дмитру Коряку. Фото Володимира Балацького

У переддень річниці двох революцій представники миргородської влади та громадськості зібралися біля краєзнавчого музею, де встановлено Меморіальну дошку Героям Небесної Сотні. Присутні вшанували пам’ять патріотів хвилиною мовчання, поклали квіти до пам'ятного знаку, повідомили на офіційному сайті Миргородської міської ради.

Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам'ять загиблих на Майдані та в зоні проведення АТО. Згадали їхні імена, схилили голови у скорботі за ними та поклали квіти до Меморіальної дошки. До легіону Небесної Сотні приєдналися патріоти Миргорода: Василь Третецький, Дмитро Коряк, Петро Федоряка, Сергій Ніконенко, Володимир Гадлевський, Сергій Зуєнко, Микола Куценко, Максим Ошека, Олександр Тарасенко.

Цього ж дня на фасаді середньої школи №5 відкрили меморіальну дошку її випускнику Дмитру Коряку. З нагоди цієї події відбулася урочиста лінійка. Звертаючись до дітей і дорослих секретар міської ради Наталія Гирка закликали берегти мир і пам’ятати подвиг земляків, які віддали своє життя за мир і незалежність свої батьківщини. На захід завітали побратими Дмитра. Військові поділилися спогадами про свого товариша. Для них він був світлою і вольової людиною, надійним другом. Квіти до меморіальної дошки поклала і мати загиблого бійця. Вона подякувала за увіковічення пам'яті її сина.

Читайте також: Станиця Луганська. Життя по різні сторони

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter