У Полтаву на фотовиставку "Воїн крізь віки" приїхав Ляшко та інші нардепи (ФОТО)

АТО
Надія Труш23 травня 2015 о 15:142536 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаву на фотовиставку "Воїн крізь віки" приїхав Ляшко та інші нардепи (ФОТО)
У Полтаві в Галереї мистецтв відкрилась фотовиставка "Воїн крізь віки".

У Полтаву на фотовиставку У Полтаві відкрилась фотовиставка "Воїн крізь віки"

Фотопроект-реконструкція зображує воїнів часів Київської Русі, лицарів Галицько-Волинського князівства, добу козаків, воїнів Австро-Угорської імперії та Радянського Союзу.

Також можна побачити фото бійців АТО, які зараз захищають Україну на Сході нашої держави.

Загалом – кілька десятків фотографій. Вхід – безкоштовний.

Полтавцям презентували світлини Анни Сенік. Дівчина відома в Україні як етно-фотограф під псевдонімом Ładna Kobieta. Тож і фотовиставка, яку Анна презентувала полтавцям та гостям обласного центру сьогодні, 23 травня, має етно-родзинку.

Анна Сенік їздила у зону АТО, щоб фотографувати героїв своїх робіт

Відкрили виставку масштабно. Прибули нардепи: скандальний Олег Ляшко та його зам Андрій Лозовий; Ігор Мосійчук, полтавець, відомий тим, що потрапив до "чорного списку" сепаратистів. Скандальний Ілля Кива з Полтави, який нині займає посаду зама очільника Донецької міліції, також був присутнім на виставці. Нагадаємо, полтавський правозахисник Василь Ковальчук подав на Авакова до суду через Киву, однак поки що справа не зрушила з місця. Мер Олександр Мамай також у вихідний день знайшов час завітати на виставку. Були присутні і самі військові, дехто з них читав присвячені побратимам вірші.

Разом із презентацією фото відбулася ще одна, полтавцям представили нещодавно створений Всеукраїнський союз ветеранів АТО. Саме у нашому місті відбулося перше зібрання організації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter