Убитий у зоні АТО хлопець не був волонтером – керівник міліції Донецької області

АТО
Олег Апостолов4 березня 2015 о 14:031323 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Убитий у зоні АТО хлопець не був волонтером – керівник міліції Донецької області
Стали відомі подробиці загибелі цивільного мешканця Полтавщини у Донецькій області.

Убитий у зоні АТО хлопець не був волонтером – керівник міліції Донецької областіСтали відомі подробиці інциденту на Донеччині. Фото tsn.ua

Убитий полтавським міліціонером хлопець не був волонтером. Про це на своїй фейсбук-сторінці написав начальник ГУ МВС України у Донецькій області генерал-майор Вячеслав Аброськін.

"17 грудня 2014 в Артемівський МВ ГУМВС України в Донецькій області з ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло повідомлення про те, що на одному з блокпостів в Дніпропетровській області був зупинений автомобіль. У ньому знаходилися двоє молодих людей, жителів Полтавської області, один з них, 1996 року народження, був з вогнепальним пораненням. Було встановлено, що троє жителів Полтавської області, вночі 16 грудня 2014 на автомобілі виїхали з Полтавської області в Вуглегірськ Донецької області. Вирішили відвідати брата одного з бійців батальйону територіальної оборони, який на той період дислокувався в Вуглегірську", – йдеться у повідомленні.

За інформацією Аброськіна, на одному з блокпостів Донецькій області їх зупинили люди у військовій формі для перевірки документів. Стався словесний конфлікт, після чого прозвучав постріл з автомата. В результаті один з чоловіків, який знаходився в автомобілі, загинув на місці, інший отримав вогнепальне поранення. Третій пасажир вивіз пораненого товариша в Дніпропетровськ.

«Розкриттям цього злочину займалися співробітники управління карного розшуку ГУМВС України в Донецькій області. Встановлення злочинця, який вчинив вказаний злочин, ускладнювалося тим, що єдиний свідок з боку потерпілих не міг вказати місце події, а другий - перебував у важкому стані в лікарні. Завдяки копіткій роботі співробітників апарату карного розшуку Донецької області було встановлено місце та обставини, скоєного злочину. А вже в результаті спільної роботи з підрозділом УВБ УМВС України в Полтавській області було встановлено особу співробітника міліції, причетного до скоєння цього злочину. Вчора цей співробітник міліції був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Кримінальне провадження за вказаною злочину розслідує прокуратура Донецької області. Хочу сказати, що потерпілі ніякого відношення до волонтерів не мають", – наголосив начальник ГУ МВС України у Донецькій області.

Нагадаємо, учора, 3 березня, в.о. начальника УМВС України у Полтавській області полковник Олег Бех заявив, що на одному з блокпостів Донецької області співробітник міліції з Полтавщини застрелив волонтера.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter