З Полтави в зону АТО провели близько сотні правоохоронців (фото)

АТО
Надія Труш11 листопада 2015 о 16:071657 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 З Полтави в зону АТО провели близько сотні правоохоронців (фото)
В чергову ротацію вирушили більше сотні полтавських поліцейських.

З Полтави в зону АТО провели близько сотні правоохоронцівЗ Полтави в зону АТО провели близько сотні правоохоронців. Фото Надії Труш

Урочисті проводи відбулися сьогодні, 11 листопада, на території Головного управління поліції в Полтавській області. Провести мужніх чоловіків, які боронитимуть державу, прийшли їх рідні та просто небайдужі полтавці.

До складу загону, який очолив командир батальйону «Полтава» Юрій Анучін, увійшли працівники різних підрозділів обласного управління Нацполіції та районних відділів. Були такі, хто їхав у зону АТО уже не вперше. Слово перед бійцями брав очільник Головного управління поліції в Полтавській області Олег Бех.

– Ми проводжаємо колег на Схід України для виконання покладених на них завдань керівництвом антитерористичного центру та полтавською поліцією. Упевнений, ви зразково виконаєте усі завдання та живими і неушкодженими повернетесь додому, – сказав Бех.

Керівник полтавських поліцейських пояснив, що ротація трішки затягнулась через вибори. Тому правоохоронці відправляються трішки пізніше запланованого часу.

Провести героїв прийшли учні першого ліцею міста Полтава. Дівчата розповіли вірші-привітання та подарували малюнки. Розповідаючи вірші, не стримували сліз. Чоловіків проводжали батьки, друзі, дружини із дітками та кохані дівчата.

Поліцейських також прийшов провести Архієпископ Полтавський і Кременчуцький Владика Федір. Він помолився разом із бійцями, окропив святою водою. Наприкінці лунав гімн України та клятва патріота.

До теми: У Полтаві провели на службу в армію призовників (фоторепортаж)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter