Загиблому полтавцю із «Азова» відкрили меморіальну дошку (ФОТО)

АТО
Ольга Матвієнко15 липня 2015 о 16:271683 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Загиблому полтавцю із «Азова» відкрили меморіальну дошку (ФОТО)
​У пам’ять Дмитра Коряка меморіальну дошку відкрили на стіні технічного університету.

26-річний Дмитро Коряк пройшов боротьбу за незалежність та свободу України від Майдану до Саханки неподалік Широкиного. Саме там, у Донецькій області 11 лютого Дмитро загинув від розриву міни.

Загиблому полтавцю із Азова відкрили меморіальну дошкуДмитру Коряку відкрили меморіальну дошку на стіні техуніверситету. Фото Олександри Сиротенко

Сьогодні, 15 липня, за фінансової допомоги полтавських активістів Вадима Ямщикова та Олексія Сердюкова, у присутності мами, друзів Дмитра Коряка відкрили меморіальну дошку на стінах Полтавського національного технічного університету. Саме у цьому закладі на електромеханічному факультеті колись навчався боєць. На урочистості прийшли також представники обласної влади та цивільного корпусу «Азов», військовослужбовці, духовенство.

Пам’ятку освятив Архієпископ Полтавський та Кременчуцький Федір. Він відслужив панахиду за загиблими в зоні проведення антитерористичної операції.

Ректор техуніверситету Володимир Оніщенко повідомив, що ім’я Дмитра Коряка та його біографію також занесли до університетської книги пошани.