Розпорядок робочого дня чиновника

10 серпня 2016 о 17:5920162 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245

7.30 Європейський чиновник прокинувся під звуки свого будильника на телефоні вартістю 200 доларів. Прийняв душ, вдягнувся, поснідав та вирушив на роботу.

Український чиновник спить…

8.30 Європейський чиновник їде на роботу в метро, адже сьогодні йому потрібно якнайшвидше дістатися роботи, тому велосипед він залишив удома.

Український чиновник спить…

9.00 Європейський чиновник дістався до свого маленького затишного кабінету у мерії невеличкого міста та почав працювати.

Український чиновник спить…

10.00 Європейський чиновник перевірив пошту ще під час поїздки у метро, щоб зекономити час. Тому зараз він, проаналізувавши всі листи, віддав кілька розпоряджень, щоб його підлеглі могли ефективно розпланувати день. Сам же він провів низку важливих та коротких зустрічей із підприємцями, які неодмінно допоможуть покращити інфраструктуру міста.

Український чиновник почув пронизливий звук будильника на його інкрустованому камінцями Сваровськи телефоні. Від невдоволення та з перепою він розгепав свій девайс об стіну. «А й чорт би з ним! Новий куплю!» – вилаявся чиновник. Дуже повільно він почав збиратися на роботу. У роті – наче котячий послід, а у голові – лавровий дзвін. Його подруга на вечір поспішно зібралася та пішла. Чиновник намагається додзвонитися своєму водієві, проте телефонувати ні з чого, телефон – у друзки. Чинуша виглянув у віконце та побачив свій службовий, тюнінгований, тонований, броньований «Мерседес». «Добре! Серьога тут уже!» – сказав чиновник до себе.

10.30 Європейський чиновник продовжує працювати у тому ж дусі – ефективно та швидко. Український чиновник буквально викотився по сходах до свого авто. «Вези мене у Бед-енд-Брекфест», я хочу поснідати».

11.00 Європейський чиновник працює.

Український чиновник їсть.

11.30 Європейський чиновник працює.

Український чиновник стоїть у заторі. Але зрештою для нього викликали нову поліцію, яка забезпечила чиновникові ескорт до роботи.

12.00 Європейський чиновник має обідню перерву.

Український чиновник щойно потрапив на роботу і також має обідню перерву.