ГУЧНА ЗАЯВА ПАРТІЇ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ

9 листопада 2015 о 09:1423472 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245

Керівник Полтавської міської організації та кандидат на посаду полтавського міського голови Олександр Шамота стверджує, що саме "Сьогодні МИ прийняли рішення підтримати Андрія Матковського у другому турі мерських виборів 15 листопада!" та "... це (не легке, складне) рішення є рішенням Полтавської міської організації Партії простих людей!".

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=940127049368984&id=100001150923435&pnref=story

Дозволю собі не погодитися із викладеним.

Рішення щодо підтримки Матковського було ухвалено Сергієм Капліним ще напередодні виборчих перегонів. Це рішення ухвалювалося в кабінеті голови Полтавської ОДА Валерія Головка. Сергій Каплін, разом із Валерієм Головком, голосував "за", Тарас Кутовий - "проти". Саме після того, як Солідарність підтримала та висунула кандидатом на посаду міського голови одіозного Матковського, - Тарас Кутовий відмовився очолювати виборчий штаб партії на Полтавщині.

А Олександра Шамоту, після відповідних соціологічних досліджень, Сергій Каплін висунув саме для того, щоб розпорошити голоси патріотичних сил та вивести до другого туру мерських виборів не Бублика із Мамаєм (Матковським), а саме двох одіозних кандидатів. Бо не зручно було б у другому турі підтримати Матковського, якби його опонентом був Бублик. Якось так, друже Олександр Шамота....

Більше того, друг Сергій Каплін підтримував Матковського і на виборах до Верховної Ради восени 2014 року. Бо на мої неодноразові пропозиції до Сергія Капліна, щодо спільної заяви про те, що я підтримую його на 144 окрузі, а він підтримує мене на 145 - змістовної відповіді не отримав.

Андрій Матковський є не порядною, підлою, підступною, цинічною людиною. Свідченням цьому є зіпсовані двері у під'їздах полтавців фейковими (не справжніми, підробними) оголошеннями від Матковського із моїм зображенням та логотипом "Свободи". А також агітаційний порно фільм про мене на виборах до Верховної Ради восени 2014 року, який по п'ять разів на день транслювали по телепомийниці "Місто".

Влучно зазначив Лев Жиденко, щодо другого туру мерських виборів у Полтаві: "Мамай це поганий вибір для Полтави, але Матковський - катастрофічний".

Оскільки за одного кандидата голосувати соромно, а за іншого - небезпечно, Всеукраїнське об'єднання "Свобода" ухвалило рішення: "В ДРУГОМУ ТУРІ МЕРСЬКИХ ВИБОРІВ У ПОЛТАВІ МИ НЕ ПІДТРИМУЄМО ЖОДНОГО КАНДИДАТА!". Тому я не агітую "ЗА", я агітую "ПРОТИ".

БУБЛИК ПРОТИ МАТКОВСЬКОГО!