Блоги редакції. Надія Кучер: Подаруйте спокій Україні!

Блоги редакції
31 грудня 2013 о 17:001287 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Блоги редакції. Надія Кучер: Подаруйте спокій Україні!
Із запахом лісу новорічна ялинка, сонячні мандаринки, яскраві яблука, смачні цукерки в барвистих обгортках, шампанське на столі у теплій та затишній кімнаті – подумки більшість із вас, любі читачі, мабуть, уже в очікуванні свята.

Надія Кучер, журналістНадія Кучер, журналіст

А яке ж свято обходиться без подарунків? Люблю блукати між полицями і вибирати якусь річ для майбутнього власника. Торкатися вигадливих сувенірів, гортати сторінки барвистих книжок, відчувати на дотик тканину суконь, кофтинок, спідниць, розглядати чудних іграшкових ведмедиків, зайчиків, ляльок у розкішному бальному вбранні…Та, мушу зізнатися, ще більше люблю подарунки отримувати. І, мабуть, немає жодної людини, яка б цього не любила. Комусь подобається техніка, комусь – путівки у теплі країни, прикраси, солодощі чи барвистий блокнотик зі стрічечкою. Мені ж подобається спокій. Щоб на вулицях у столиці було по-святковому тихо, не було тривожних вигуків, звуків штурму та нападів на мирних людей, а лише щасливий новорічний сміх. Владо, подаруєш?

Р.S. Іноді люди купують новорічні подарунки для себе самі, якщо подарунка нема від кого сподіватися…