Я не є адвокатом Мамая. Але не можу промовчати…

20 червня 2015 о 15:331402 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Я не є адвокатом Мамая. Але не можу промовчати…
Дехто з полтавців негативно сприйняв запрошення міського голови Олександра Мамая музикантів і співаків до Полтави для участі у святкуванні Дня Молоді. Мовляв, вибори, піар і т.д.

Не слід забувати, що такі заходи проводилися у минулі (без виборів) роки. Я не знаю про справжні цьогорічні наміри Олександра Мамая, які він вкладав у це запрошення. Тому не буду їх не підтверджувати і не спростовувати.

Знаю, що у Полтаві дуже багато прихильників гурту «Друга ріка» і Артема Лоїка. Тому ініціативу (патронат) міського голови щодо цього вищезгаданого концерту сприймаю позитивно. Адже, немала армія полтавської молоді зможе послухати своїх кумирів. Тим більше, що безкоштовно.

А тим, хто виливає свої емоції у соціальних мережах хочу сказати: Переплюньте Федоровича! Влаштуйте у Полтаві аналогічні масштабні безкоштовні акції. І при цьому, не йдіть на вибори в якості кандидатів. Тоді ви будете заслуговувати на мою особисту, і не тільки мою, повагу. Полтавці будуть вам вдячні. А я, як блогер, заполоню Інтернет повідомленнями про ваші шляхетні вчинки. За них знатиме значна кількість полтавців.