Фестиваль європейського зразка – у центрі Полтави (ФОТО)

Дозвілля
Андрій Іванов3 липня 2015 о 17:201242 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фестиваль європейського зразка – у центрі Полтави (ФОТО)
Фестиваль «Арт-Полтава» – особливий захід, переконують його організатори. Тут кожен може реалізувати свій талант.

Більше дюжини різноманітних зон представлені на фестивалі «Арт-Полтава»: від рухливих ігор та музики до інформаційних технологій.

Фестиваль Європейського зразку у центрі Полтави (фото)У Полтаві проходить фестиваль «Арт-Полтава». Фото Ольги Матвієнко

– Ми віримо, що творчість це – все, – говорить Євген Антонець, лідер молодіжної організації «Покоління Гугл». – Люди спілкуються, проводять різні семінари, тренінги, знаходять нових знайомих, розробляють плани співпраці, навчаються одне в одного та просто класно проводять час. У нас, до речі, в ІТ-зоні зараз пожвавлення, багато людей з усієї України. Приїхав спікер з відомої компанії «Майкрософт». Тому тут дуже багато обміну досвідом.

Ідея організація фестивалю належить сестрі Євгена – Маргариті Антонець. Вона була в країнах Європи: Польщі та Німеччині, де проводять такі заходи. Тому дівчина вирішила зробити подібне і в Україні. Головна ідея, щоб молодь кооперувалася та займалася різними цікавими речами, таким чином працюючи на благо України, говорить Євген.

Фестиваль проходить у корпусному парку 3-4 липня із 14.00 до 21.00.

Читайте також: У Полтаві вчилися «Мистецтву толерантності»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter