Конкурс «Мій балкон» («Моя клумба»): надішліть фото і виграйте подарунок!

Дозвілля
Ніна Король14 вересня 2016 о 10:416446 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Конкурс «Мій балкон» («Моя клумба»): надішліть фото і виграйте подарунок!
Нині квітуча літня пора. Попри спекотне літо, у багатьох жителів Полтавщини буяють цвітом клумби і радують око зеленню балкони.

Конкурс «Мій балкон» («Моя клумба»): надішліть фото і виграйте подарунок!Такий квітучий балкон в Одесі. Фото www.kport.info

Тож пропонуємо вам, любі читачі, взяти участь у конкурсі «Мій балкон» та «Моя клумба» й отримати подарунки!

Умови участі в конкурсі:

1. Зробіть фото своїх клумби чи балкона (обов’язкова умова – на фото має бути хтось із членів родини, аби редакція точно знала, що фото авторське, ваше, не з мережі інтернет). Напишіть 5 речень до фото.

2. Надішліть світлини на електронну адресу редакції з поміткою «конкурс»: redaktor@kolo.poltava.ua чи редакція газети «Коло», вул. Соборності (Жовтнева), 50, оф. 35, м. Полтава, 36000.

3. Фото чекаємо до 15 вересня включно.

4. За результатами конкурсу редакція обере переможців у номінаціях «Мій балкон» та «Моя клумба», які отримають подарунки. Які отримають подарункові сертифікати на 300 грн. (для придбання товару у садово-городньому відділі).

Також учасників чекають заохочувальні подарунки!

Бажаємо успіхів! І чекаємо фото!

Конкурс «Мій балкон» («Моя клумба»): надішліть фото і виграйте подарунок!

Конкурс «Мій балкон» («Моя клумба»): надішліть фото і виграйте подарунок!

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter