Найкрасивіший футболіст «Ворскли» за версією редакції «Кола»

Дозвілля
Андрій Іванов27 листопада 2015 о 14:011665 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Найкрасивіший футболіст «Ворскли» за версією редакції «Кола»
Щоби розважити у п’ятницю і себе, і читачів редакція «Кола» визначала самого красивого футболіста «Ворскли».

Найкрасивіший футболіст «Ворскли» за версією редакції «Кола»Фото - en.yeed.me

Оскільки «Коло» може вважатися найжіночнішою редакцією серед Полтавських ЗМІ (адже лише автор цієї статті не належить до прекрасної половини людства), ми вирішили шляхом голосування визначити найгарнішого «ворсклянина».

У кожної з працівниць «Коло» була можливість обрати три місця. Першому давали п’ять балів, другому – три, і третьому – один. Бралася до уваги лише зовнішність гравця. Особисті та ігрові якості не рахувалися. Звісно, результати поіменного голосування викривати не будемо, щоб потім ніхто не скористався інформацією про смаки наших журналісток та редакторів з корисливою метою. А от із загальними результатами голосування ознайомимо.

Переможцем із достатньо великим відривом став Младен Бартуловіч – 25 балів. При цьому хорват зібрав відразу чотири перших місця.

Найкрасивіший футболіст «Ворскли» за версією редакції «Кола»Бартуловіч радіє. Фото - ФК «Ворскла»

17 пунктів у Олега Міщенка, при цьому Олег цілих чотири рази ставав другим (тричі програючи Бартуловічу), а один раз – першим.

Найкрасивіший футболіст «Ворскли» за версією редакції «Кола»Олег Міщенко здивований: чому він не перший? Фото із соцмережі

Албанець Ахмед Янузі посів третє місце з 14 балами.

Найкрасивіший футболіст «Ворскли» за версією редакції «Кола»«Няшний» «бронзовий» Янузі. Фото - ФК «Ворскла»

Як бачимо, перша трійка складається переважно із футболістів-іноземців.

Також серед найкрасивіших фігурували Турсунов (4 пункти), Шиндер (3), а також Олександр Скляр та Артем Громов (по 1 балу).

Одна з редакторів підійшла до завдання дуже творчо і роздала дві номінації. Відтак – звання «високий, смішний, мужній» (дослівна цитата – авт.) завоював Дмитро Непогодов. А «сумлінний хлопчик» (щоб це не означало – авт.) Євгеній Ткачук.

Крім того, журналістки «Кола» відзначили також і гравців молодіжного складу. За природну красу – Олександра Пернацького та Яна Вічного (останньому порадили змінити стиль борідки), і за щиру посмішку – Микиту Зубка. Щоправда Микита, на жаль, у «Ворсклі» вже не грає.

Читайте також: Младен Бартуловіч: «На думці – перемога»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter