У Полтаві розфарбували ще один паркан у національні кольори

Дозвілля
Дар 039 я Розумняк30 серпня 2014 о 17:0530261 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві розфарбували ще один паркан у національні кольори
На перехресті вулиць Фрунзе та Леніна дівчата розфарбовували паркан у жовто-блакитний колір та збирали гроші на фарбу.

У Полтаві активісти розфарбували ще один паркан у національні кольориПолтавці власноруч оновлюють ржаві та обдерті паркани, перефарбовуючи їх у національні кольори

Жовто-блакитна лихоманка поступово поглинає і Полтаву. Активісти уже розфарбували міст та пам'ятні знаки. І які б не точилися дискусії, небайдужі продовжують прикрашати місто у національні кольори.

Настя та Катя долучилися до акції із власної ініціативи.

- Ми вирішили взяти участь у цій акції, щоб зробити наше місто патріотичним. Дозволів ми не питали. До нас підходив міліціонер, але ж ми нічого поганого не робимо. Цей паркан був дуже ржавим та обдертим, - розповіла Настя, майбутній перукар, студентка Полтавського професійного ліцею сфери послуг.

Дівчата запевняють, багато полтавців позитивно реагують та кидають гроші на фарбу.

- Хтось каже, що ми набридли із своїм синьо-жовтим, але краще так, ніж зовсім ніяк. Тим більше, Україні зараз потрібна така моральна підтримка, - запевнила Настя.

Дівчата фарбують по черзі, аби відпочивати від шкідливих парів фарби.

- Ми пробуджуємо у людей патріотичні почуття. Але були і такі, колу не подобалось. Радили фарбувати рожевим чи зеленим, - каже Катя, учениця 11 класу 38 школи.

У Полтаві активісти розфарбували ще один паркан у національні кольориЗбирати гроші на фарбу стало нормальною практикою як для Полтави, так і для усієї України

- Я схвалюю дії дівчат. Місто повинно бути у національних кольорах, - вкинув гроші до скриньки пенсіонер Микола Семенович.


Фото: Дар'я Розумняк