У Полтаві відбувся фестиваль писанок (ФОТО)

Дозвілля
Надія Труш7 травня 2016 о 12:451527 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відбувся фестиваль писанок (ФОТО)
6 травня відбувся міський дитячий фестиваль «Великодня писанка».

У Полтаві відбувся фестиваль писанокУ Полтаві відбувся фестиваль писанок. Фото Ольги Матвієнко

Проведення заходу планувалося ще до початку Великодніх свят, проте, через несприятливі погодні умови, його перенесли на іншу дату, йдеться на сайті Полтавської міськради.

Традиційно, в рамках фестивалю відбулася виставку декоративно-ужиткового мистецтва «Містечко майстрів», а також конкурс творчих робіт. Цьогоріч на конкурсі «Великодня листівка» на розсуд журі свої роботи представили вихованці дитячих садочків, загальноосвітніх шкіл, шкіл естетичного виховання та позашкільних закладів освіти.

Зроблені власноруч писанки, іграшки, плетені кошики, вироби з паперу, глини, дерева, вишиті й намальовані картини, вишиті рушники, сплетені з бісеру квіти й метелики та багато-багато іншого представили юні майстри.

− Це свято об'єднує усіх жителів нашого міста у велику й дружню
родину. Я приємно вражений, що наші діти мають стільки талантів та здібностей. Діти старанно готувалися до цього дійства і сьогодні кожен з них має можливість продемонструвати свої вміння. Приємно, що наші діти розвиваються не тільки в науці, але і в мистецтві. Щиро дякую вихователям, вчителям, батькам, які виховують діток гідними людьми! Впевнений, що майбутнє Полтави разом із таким підростаючим поколінням – в надійних руках! – цитують слова міського голови Олександра Мамая.

Після огляду кожної композиції Мамай провів церемонію нагородження. Усі учасники конкурсу отримали грамоти та пам'ятні призи, а переможці – цінні подарунки від міської влади, серед яких канцелярські набори та мікрофони. Гарний настрій усім присутнім подарувала святкова концертно-розважальна програма, підготовлена творчими колективами та виконавцями Палацу дитячої та юнацької творчості.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter