Відкриваючи головну ялинку Полтави, театральну площу засипали конфеті (ФОТО)

Дозвілля
18 грудня 2015 о 18:382856 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Відкриваючи головну ялинку Полтави, театральну площу засипали конфеті (ФОТО)
В обласному центрі відкрили головну ялинку та запустили «фонтани конфеті»

Цього року головну ялинку Полтави, яку традиційно розмістили на театральній площі, офіційно відкрили 18 грудня. Дійство розпочалось на вуличній сцені із запізненням на 5-7 хвилин, що обурило деяких дорослих глядачів.

Відкриваючі головну ялинку Полтави, театральну площу засипали конфетті (ФОТО)

– Давайте вже розпочинайте, тут же діти, вони замерзнуть, – лунало з-під сцени.

До речі, сцена була низькою і її відгородили парканом, вищим за ріст багатьох дітей, власне для яких і організували свято.

Відкриваючі головну ялинку Полтави, театральну площу засипали конфетті (ФОТО)

Малюки, які стояли в першому ряду, споглядали на все дійство, просунувши голову через щілини металевої огорожі. Батьки, які стояли позаду, брали своїх чад на руки, аби і їм було видно.

Відкриваючі головну ялинку Полтави, театральну площу засипали конфетті (ФОТО)

– Більше 20 хвилин я свого сина не витримаю на руках, – твердить пані Тетяна. – Дуже гарні костюми у виступаючих, мені подобається як організували програму, але сцену встановили невдало. Огородили її, можливо, задля техніки безпеки, та той паркан слід було далі поставити, щоб було більше простору, тоді й діток більше помістилось в перших рядах.

Аналогічне говорили й інші мами, які тримали дітей на руках.

– Ми вперше на офіційному відкритті ялинки. Нам умовно подобається, адже важко тримати дитину, – пояснила Валентина.

– Ми були на такому святі і минулого року, то мені наче такого паркана тоді не було, у крайньому разі, дітям точно було видніше те, що показували на сцені, – зазначила Тетяна.

Дивіться фоторепортаж з минулорічного відкриття головної ялинки Полтави

Від концертної програми, ті, хто міг її не лише чути, а й побачити, були задоволені:

– Молодці організатори, такі чудові танці, пісні звучали, – твердить Ольга Степанівна, яка прийшла з онукою. – А костюми які красиві! Діти могли не лише подивитись, а й пограти в гру, розповісти вірша та отримати подарунки.

Розважали дітвору зі сцени Дід Мороз, Снігурка, Ялинка та звірята. Після концертної частини , яка тривала десь 30-40 хвилин, на сцену вийшов улюбленець дітвори – міський голова Полтави Олександр Мамай. Свій виступ він розпочав з питання «Чи люблять діти Полтаву?», аби вкотре вжити свій жарт «Не кричіть, я не глухий», коли ще раз повторив своє питання, немовби не почувши з першого разу.

Відкриваючі головну ялинку Полтави, театральну площу засипали конфетті (ФОТО)Міський голова Полтави Олександр Мамай

Після цього очільник духовної столиці України привітав всіх з початком новорічних свят і двічі прокричав разом з малюками «Один, два, три – ялинонька гори!». Коли засвітилась головна красуня міста, на сцену та на частину вулиці Жовтневої, що перед театральною площею, посипалось багато конфеті. Частина дітей відразу побігла ловити блискучі папірці, які ще упродовж хвилини летіли згори, а потім вкрили територію біля театру.

Відкриваючі головну ялинку Полтави, театральну площу засипали конфетті (ФОТО)

До речі, присутня на відкритті малеча отримала ще подарунки від студентів-волонтерів, які дарували олівці та альбоми для малювання.

Фоторепортаж Ольги Матвієнко

Текст та відео Юлії Обелець

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter