Будинок-привид на Полтавщині перебудують для бійців АТО

Влада
Ольга Матвієнко11 березня 2016 о 11:531235 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Будинок-привид на Полтавщині перебудують для бійців АТО
​Колишню поліклініку в Градизьку відремонтують і віддадуть під квартири учасникам АТО.

Будинок-привид на Полтавщині перебудують для бійців АТОІз колишньої поліклініки у Градизьку зроблять будинок на 50 квартир для учасників АТО. Фото надане прес-службою голови облради

Приміщення колишньої поліклініки у селищі Градизьк стоїть пусткою з 2012 року. Після об’єднання сільських рад у об’єднану територіальну громаду, постало питання, як раціональніше використати «гуляючий» об’єкт. Зокрема і це питання обговорили під час офіційного візиту до Глобинського району голови обласної ради Олександра Біленького спільно з депутатами обласної ради Олександром Трухіним, Олександром Ківшиком та Русланом Роговим. Про це повідомили у прес-службі голови облради.

Читайте також: Реєстр черг на квартиру передадуть на місця

Триповерхова будівля пустує і занепадає. Найперше, потрібно перекрити дах, а вже потім братись за інші відновлювальні роботи, пояснює сільський голова Мирослав Носа.

– Ми пропонуємо розташувати у цій будівлі адміністрацію нашої новоб’єднаної громади. Тут можна зручно розмістити і дозвільний центр, і всі необхідні для селян служби, – ділиться планами сільський голова.

У свою чергу голова обласної ради Олександр Біленький запропонував вирішити проблему інакше – будівлю перетворити на житлові квартири для учасників АТО.

– Приміщення велике, тут, після реставрації та перепланування, можна буде виділити з півсотні квартир для наших бійців. Та перша проблема, яку потрібно вирішити спільно – ремонт у приміщенні. Минуло три роки, будівля значно постраждала. Це питання ми обговоримо окремо. Думаю, до нього повинні долучитись бюджети всіх рівнів, – зазначив Олександр Біленький.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter