Бюджет Полтавської області затвердять, але частково

Влада
Ольга Матвієнко24 грудня 2015 о 08:431141 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Бюджет Полтавської області затвердять, але частково
На сесії затвердять лише загальні суми видатків по захищених статтях.

Бюджет Полтавської області затвердять, але частковоУ Полтавській облраді продовжують працювати над бюджетом-2016. Фото – antikor.com.ua

23 грудня у червоній залі Полтавської обласної ради у присутності громадськості відбулося спільне засідання постійних профільних комісій. Як повідомили на офіційному сайті облради, депутати розглянули питання, винесені на порядок денний другої сесії. Серед інших – питання про обласний бюджет на 2016 рік.

Павло Кропивка, директор Департаменту фінансів облдержадміністрації, зазначив, що доходи обласного бюджету визначені у сумі 4,5 мільярда гривень. У тому числі доходи загального фонду обласного бюджету складуть більше 4,3 млрд грн, доходи спеціального фонду обласного бюджету більше 137,4 млн грн.

Зважаючи на те, що з об’єктивних причин депутати не мали достатнього часу для вивчення розподілу видаткової частини бюджету, голова обласної ради Олександр Біленький вніс пропозицію затвердити на сесії загальні суми обласного бюджету по захищених статтях та на капітальні видатки. Фінансування капітальних видатків здійснювати тільки після погодження з профільними комісіями обласної ради та постійною комісією обласної ради з питань бюджету та управління майном. Цю пропозицію депутати схвалили.

Проект обласного бюджету на 2016 рік комісії підтримали та рекомендували розглянути на сесії обласної ради.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter