Депутатів скликають на позачергову сесію Полтавської обласної ради

Влада
Ольга Матвієнко3 березня 2016 о 13:531144 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Депутатів скликають на позачергову сесію Полтавської обласної ради
Сесія відбудеться завтра, 4 березня.

Депутатів облради скликають на сесію. Фото Андрія Іванова

Голова обласної ради Олександр Біленький видав розпорядження про скликання четвертої позачергової сесії обласної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 4 березня 2016 року о 10 годині 30 хвилин у залі засідань обласної ради (м. Полтава, вул. Жовтнева, 45).

На розгляд сесії внесені питання:

1. Про звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження отримання товариством з обмеженою відповідальністю «Миргородський сироробний комбінат» спеціального дозволу на видобування питних підземних вод Миргородського-4 родовища (свердловини № 13(4479), 18 (4478) на території м.Миргород Полтавської області.

2. Про звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження отримання публічним акціонерним товариством «Транснаціональна фінансово-промислова нафтова компанія «Укртатнафта» спеціального дозволу на видобування питних підземних вод Омельницького родовища (водозабір №2) на території Кременчуцького району Полтавської області.

3. Про відмову Державній службі геології та надр України у погодженні отримання без проведення аукціону публічним акціонерним товариством «Укргазвидобування» спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, конденсату Вільної площі на території Машівського та Новосанжарського районів Полтавської області.

4. Про відмову Державній службі геології та надр України у погодженні отримання без проведення аукціону публічним акціонерним товариством «Укргазвидобування» спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, конденсату Абрамівської площі на території Машівського та Карлівського районів Полтавської області.

5. Про відмову Державній службі геології та надр України у погодженні отримання без проведення аукціону публічним акціонерним товариством «Укргазвидобування» спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, конденсату Федорівської площі на території Карлівського району Полтавської області.

6. Про відмову Державній службі геології та надр України у погодженні отримання без проведення аукціону товариством з обмеженою відповідальністю «Квазар Енерджі» спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Любачівсько-Щербаківської площі на території Решетилівського району Полтавської області.

Також на сайті облради у матеріалах до чергової сесії є проекти рішень з наступних питань:

1. Про Регламент Полтавської обласної ради сьомого скликання

2. Про Програму економічного і соціального розвитку Полтавської області на 2016 рік

3. Про створення Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter